Преди 1/2 час на кръстовището на Шипка и Евлоги Георгиев 156 бордо ми излезна в насрещното-що така бе колега?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Вчера май се засякохме с Васил Петров или някоя друга синя 145-ца в Света Тройца, като се поздравявахме по много нестандартен начин. Ако е той или някой друг от форума, поздравиLast edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 11:05.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Синя форумна 155-ца вчера цял ден ми седя пред входа в Гео Милев,а и доста често я срещам тука покрай блока паркирана?
И една сива също доста добре изглеждаща 155-ца стои от сума ти време паркирана на Лидице.
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеедно червено GT СА1034РА беше засечено на светофара при тролейбусното депо при банишора и отиде с мръсна газ към сите българиBmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Comment
-
Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщениеАз съм тогава закъснявахДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеВчера май се засякохме с Васил Петров или някоя друга синя 145-ца в Света Тройца, като се поздравявахме по много нестандартен начин. Ако е той или някой друг от форума, поздравиAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеСиня форумна 155-ца вчера цял ден ми седя пред входа в Гео Милев,а и доста често я срещам тука покрай блока паркирана?
И една сива също доста добре изглеждаща 155-ца стои от сума ти време паркирана на Лидице.
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеКъм 18:30 с колега със синя 145-ца като на Васил Петров изпростяхме на К. Величков, но не знам той ли беше или неНещо много срещате тоя цвят(все пак сме редки).
Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеПак не съм бил азНещо много срещате тоя цвят(все пак сме редки).
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеКъм 18:30 с колега със синя 145-ца като на Васил Петров изпростяхме на К. Величков, но не знам той ли беше или неAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеАз пък я видях като отиваше към К. Величков и след това вечерта минаваше покрай моят блок, явно е някъде от моя кварталAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеНякакъв запален тип е обаче, веднага като видя друга алфа и се настъпиArena Coast Customs
Comment
Comment